注册 登录
级别: 新手上路
状态: 未签到 - [15天]
发帖: 57
可可豆: 185 CB
楼主 : 发表于: 2017-07-18 14:04    发自: Web Page
来源于 一般提问 分类

上架app悲剧——有遇到或者解决的方法告知一下~谢谢啦   

Guideline 5.2.1 - Legal - Intellectual Property
Frequently Asked Questions:
Do you accept expedited review requests based on an extenuating circumstance?
Yes, in some cases expedited reviews are provided on a limited basis to help developers who are facing extenuating circumstances.

Apple cannot guarantee that your app review will be expedited.

To request an expedited review of your app, submit the Request an Expedited App Review form. For fastest results, be sure your app is compliant with the App Store Review Guidelines and has been fully tested before submitting your request.
要学会思考
级别: 侠客
状态: 未签到 - [12天]
发帖: 107
可可豆: 178 CB
沙发 : 发表于: 2017-07-18 14:58    发自: Web Page
这个我遇到过  你截图是啥  let me see一下
发帖: 1
可可豆: 1 CB
板凳 : 发表于: 2017-07-19 09:25    发自: Web Page
我也遇到了同样的问题,求解答
发帖: 6
可可豆: 15 CB
3 楼:  发表于: 2017-07-28 18:35    发自: Web Page
回 1楼(跟我左手右手一个慢动作) 的帖子
怎样解决的?求指导
发帖: 3
可可豆: 3 CB
4 楼:  发表于: 2017-08-06 08:44    发自: Web Page
楼主解决了没,=。=交流一下
级别: 骑士
状态: 未签到 - [17天]
发帖: 340
可可豆: 436 CB
5 楼:  发表于: 2017-08-06 15:06    发自: Web Page
引用楼主wh880908a1于2017-07-18 14:04发表的 上架app悲剧——有遇到或者解决的方法告知一下~谢谢啦 :

Guideline 5.2.1 - Legal - Intellectual Property
Frequently Asked Questions:
Do you accept expedited review requests based on an extenuating circumstance?
.......

这是针对你提交的应用上架审核加速的回复啊,并不是被拒啊。。。。。。

申请上架审核加速,你需要详细描述你的加急审核理由,需要填写一个web表单的。你是否提供了足够信服的东西让苹果给你加速审核呢。。。
There is no shortcut to success. Only by knocking more codes can lead you to the way to success...
发帖: 4
可可豆: 4 CB
6 楼:  发表于: 2017-08-13 13:25    发自: Web Page
回 楼主(wh880908a1) 的帖子
楼主 ”Guideline 5.2.1 - Legal - Intellectual Property“ 问题解决了吗,解决的话希望告知,先谢谢啦
发帖: 34
可可豆: 34 CB
7 楼:  发表于: 2017-08-16 08:02    发自: Web Page
碰到了同样的问题 ,怎样解决的
发帖: 4
可可豆: 4 CB
8 楼:  发表于: 2017-08-16 10:13    发自: Web Page
有没有人知道啊
级别: 侠客
状态: 未签到 - [2天]
发帖: 97
可可豆: 207 CB
9 楼:  发表于: 2017-08-16 13:45    发自: Web Page
最近很多这种要上架的,基本都是套马甲帮上架的吧。上架一个App给8000不是么
描述
快速回复

关注本帖(如果有新回复会站内信通知您)

验证问题:
苹果公司现任CEO是谁?2字 正确答案:库克

发帖、回帖都会得到可观的积分奖励。查看论坛积分规则

按"Ctrl+Enter"直接提交
    顶部